A Gondevő több, mint egy plüss!
(0 elem) - 0,- Ft

Az ön kosara még üres

Liszensz jogok

A honlapon található képek, logok, és annak alkotóelemei a HELLE FREUDE GmbH & Co. KG. tulajdona.  

© HELLE FREUDE GmbH & Co. KG

© Copyright

Minden jog fenntartva.

Különösen minden nyomtatott anyag készítése, az interneten lévő on-line filmek felvételeinek használata,  sokszorosítása csak a Kiddinx Media GmbH und HELLE FREUDE GmbH & Co. KG  előzetes írásbeli engedélyével használható fel.

 

A tartalomszolgáltató engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) on-line vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.

Előzetes írásos engedély nélkül a honlap tartalmi elemei nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban. A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg, és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra. A honlap tartalmának (különös képpen a szövegi része) szerzői joga a tartalomszolgáltatót illeti meg.

A tartalomszolgáltató nem vállal felelősséget semmiféle kárért és különösen a tartalomszolgáltató nem tehető felelőssé semmilyen közvetlen vagy közvetett, járulékos vagy másodlagos károkért, elmaradt nyereségből, jövedelem elmaradásából vagy használat kiesésből származó olyan károkért, amelyek a honlapon található információból fakadnak, illetve azokkal kapcsolatosak.